Over ons

ProFundum Academy

De ProFundum Academy is de aanbieder van transdisciplinair onderwijs voor (bekken)fysiotherapeuten en (para)medici gericht op het verrijken van kennis en verbeteren en/of leren van vaardigheden, op het gebied van het bekken en de bekkenbodem.

De ProFundum Academy is opgericht door Dr. Marijke Slieker-ten Hove, vanuit haar passie voor het onderwijs is zij begonnen met de ProFundum Academy. Marijke gaf 19 jaar lang leiding aan de opleiding bekkenfysiotherapie en was medeverantwoordelijk voor vele curricula en bij- en nascholing. Als docent en internationaal spreker heeft zij veel ervaring in onderwijs en de ontwikkeling hiervan.

Per 2022 geniet Marijke van haar welverdiend pensioen en zijn ProFundum Instituut en ProFundum Acadmy overgenomen door Esther van Wifferen. Esther is bekkenfysiotherapeut MSc, en was voor de overname al een aantal jaren werkzaam bij ProFundum Instituut.

Onze cursussen worden standaard ter accreditatie aangeboden bij het KNGF en bij het Keurmerk. De ProFundum Academy zal zich de komende jaren ook gaan richten op de Belgische doelgroep waardoor naast onze e-learning modules ook onze fysieke cursussen bij Pro-Q-kine aangeboden worden ter accreditatie.

ProFundum Academy is een CRKBO geregistreerde instelling.

Winkelwagen